Az ArchEnerg Klaszter, a Romániai Magyar Demokratikus Szövetség és a Bánsági Közösségért Egyesület által szervezett eseményen a zöld gyakorlatok, technológiák és a nagyvállalatok fejlesztési irányai kerülnek előtérbe, célul tűzve ki a közös gondolkodás előmozdítását és az előrelépések gyorsítását.  


Április 25-én megrendezendő konferencián a zöld gyakorlatok, technológiák és a nagyvállalatok fejlesztési irányai kerülnek a középpontba, amelynek célja, hogy összehozza a régió legkiválóbb szakembereit, vállalkozóit és befektetőit, hogy közösen keressék a zöld megoldásokat a jövő kihívásaira.


  


 


A konferencián számos szakértő vesz részt, köztük Tony Kez, a Magyar-Kanadai Kereskedelmi Kamara alelnöke, Montrealból, aki a Fenntartható zöld megoldásokról fog beszélni, és Fritz Péter, energetikai mérnök, az Archenerg Klaszter alelnöke, Szeged, aki Az építész mint energetikus? lehetőségeiről fog beszámolni. Az esemény zárásaként pedig Prof. Dr. Bíró István, SZTE Mérnöki Karának dékánja, az Archenerg Klaszter elnöke, osztja meg gondolatait.


 


A konferencia kiváló alkalmat nyújt a hálózatépítésre, a partnerségek kialakítására és a legújabb zöld megoldások megismerésére.


 


Várjuk Önt is, hogy közösen építsünk egy fenntartható jövőt!