A Szlovén-Brazil Kereskedelmi Kamarával (SLOBRAZ) együttműködve szerveztük az egyik rendezvényt a brazíliai misszióra való felkészülés jegyében. Egyesítettük erőinket a SLOBRAZ-szal, hogy kihasználjuk segítségüket (a Sao Pauló-i csatlakozó rendezvény befogadása), valamint hogy több szlovén résztvevőt és több brazil partnert érjünk el a rendezvényen az ICBUILD brazíliai missziójához kapcsolódóan.


Természetesen minden ICBUILD-partnert meghívunk, hogy vegyen részt ezen az eseményen, de még fontosabb, hogy meghívja azokat a tagjait, akiket érdekelhet ez a piac, hogy vegyenek részt, és esetleg mutassák be ajánlatukat vagy keressenek partnereket Brazíliában.


A rendezvényt nemzetközi befektetési online üzleti konferenciának és B2B találkozóknak nevezik a zöldebb épített környezetért Brazíliában. (Nemzetközi befektetési online üzleti konferencia és B2B megbeszélések - a zöldebb épített környezetért Brazíliában), és november 9-én 17:00 és 19:00 óra között kerül megrendezésre online, közép-európai idő szerint.


A konferencia bevezető részének célja, hogy bemutassa a zöld üzleti lehetőségeket Brazíliában, a nemzetközi üzleti tevékenységet, kereskedelmet és együttműködést támogató forrásokat, valamint hogy bemutasson néhány sikertörténetet a jó gyakorlatokról. A jelenlévő cégeket felkérik, hogy mutassák be megoldásaikat vagy a közös fejlesztés iránti érdeklődésüket. Emellett B2B találkozókra is sor kerül, amelyeket a regisztráció során megadott adatok és/vagy a konferencián gyűjtött információk alapján terveznek meg. Az opcionális nyelvi akadályok leküzdése és a lehetséges támogató szolgáltatásokról való további tájékoztatás érdekében a SLOBRAZ és más nemzetköziesedést támogató szervezetek szakértői kívánság szerint csatlakoznak ezekhez a találkozókhoz.


A rendezvényen a brazil és az uniós vállalatok, kutatási és fejlesztési, üzleti támogatási és tanácsadási szervezetek, valamint a gazdasági diplomácia képviselői vesznek részt - akiket érdekelnek a zöld és körkörös technológiák és megoldások a fenntarthatóbb brazil épített környezetért, valamint vállalataik fejlesztése a nemzetközi együttműködés keretében, amely mindenki számára előnyös.


 


Időpont: november 9, 2023


Időpont: 17:00-19:00 CET


Online jelentkezés a következő linken: 


https://us02web.zoom.us/j/89062220780?pwd=VmpVSjhQZXFGRmVxaGtOZ0x1V0pxZz09


 


Mint már említettük, ennek a webkonferenciának az a fő célja, hogy kapcsolódjon ahhoz az eseményhez, amikor az ICBUILD nemzetközi gazdasági delegációt szervez Brazíliába, 2024. április 2-5. között, Latin-Amerika legnagyobb építőipari vásárára, a FEICON-ra, São Paulóba. A SLOBRAZ részt vesz az üzleti delegáció fogadásán, és megnyitja a szlovén vállalatok előtt a szlovén cégek kapuit a SLOVENSKA HIŠA (Slovenski dom Triglav / Casa Eslovena Triglav São Paulóban) új épületében, ahol szlovén és európai (elsősorban ICBUILD partnerországok) vállalatok találkozhatnak a brazil vállalatokkal.


 


A rendezvényt a SPIRIT Slovenia, a Gazdasági, Sport- és Turisztikai Minisztérium is támogatja.