Tisztelt Partnerünk!


A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Exportakadémia Képzési Központja ezúton hívja meg Önt a Türk Államok vonatkozásában szervezett 2 napos Célpiaci tréningre.


Közel egy évtizede vette kezdetét a stratégiai jelentőséggel bíró keleti nyitás politikája, melynek eredményeképp Magyarország meghatározó gazdasági és kereskedelmi kapcsolatokat tudott kiépíteni - többek között - Közép-Ázsia több országával, legfőképp Üzbegisztánnal, Kazahsztánnal és Kirgizisztánnal. A külgazdasági kapcsolatok sokféleségének jelentősége most, a jelenlegi nehéz és átalakuló világgazdasági és geopolitikai körülmények közepette még inkább felértékelődik. A közel száznyolcvanmillió lakost számláló közép-ázsiai régió országaiban  zajló fejlesztési programok pedig kiváló lehetőségeket biztosítanak a magas hozzáadott értéket előállító magyar cégek számára.


 
Időpont/Helyszín:


2023. április 18. (kedd) 9:00-16:15 - HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – földszinti Rendezvényterem 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

2023. április 25. (kedd) 9:00-17:30 – Ybl Villa – 1121 Budapest, Budakeszi út 36b
Részvételi feltételek

A program állami támogatás mellett valósul meg, a részvétel regisztrációhoz kötött (Kedvezményes részvételi díj: 15.000 Ft).

A részvételi díj magában foglalja a képzés és az étkezések költségét is. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk fogadni, korlátozott számban. A regisztrációs díj visszaigazolásunk után átutalással fizetendő. A regisztráció elfogadásáról a jelentkezéskor megadott e-mail címen tájékoztatjuk.

Felnőttképzési engedélyezés hatálya alatt folytatott képzés ezért a részvétel feltétele felnőttképzési szerződés megkötése.

 


A jelentkezés az alábbi linken:


https://barinfo.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=8m%2BSgrszPt0ECHrPeIW9eQ%3D%3D