Meghívó a következő webináriumra, amelynek témája: Üzleti tevékenység és a szellemi tulajdon védelme Indiában - építőipar.


Az új időpont: 2023. október 10. - 9:00 CETA Doing Business in India and Intellectual in India című rendezvényt az ICBuild szervezi az EUROCHAMBRES, az EBTC és az India IP SME Helpdesk együttműködésével.


Leírás: A rendezvényt a következő témakörökben tartják: "Indiai India":


A " Doing business in Construction Sector and Intellectual Property Protection in India" című rendezvényt az ICBuild az India IP SME Helpdeskkel együttműködésben szervezi.


Az ICBUILD konzorcium támogatja az építőipari értékláncokba integrált komplex körkörös megoldások nemzetközivé tételét, és Európán kívül öt olyan harmadik országot jelölt meg, amelyeket a következő három évben a projekt tevékenységei megcéloznak: Kanada, India, Mexikó, az Egyesült Arab Emírségek és Brazília. A konzorcium klaszterei és a megcélzott kkv-k a következő ágazatokban tevékenykednek: építőipar, épületrendszerek és közművek, IKT, bioszektor, ökoinnováció, fenntartható építés.


Az ülés fő célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a piaci lehetőségekre, amelyeket India kínál az európai építőipari vállalkozások számára.


Az ülés az indiai piaci és üzleti lehetőségekre, valamint az indiai szellemi tulajdonjogokra vonatkozó stratégiákra és arra összpontosít, hogy hogyan lehet a legjobban előkészíteni a piacra lépési stratégiát a szellemi tulajdonjogok kiaknázásával.


Az ülésen a kkv-kat felvilágosítják arról is, hogy milyen lépéseket kell megtenniük az indiai nemzetközivé válás előtt, és rövid áttekintést nyújtanak számukra a szellemi tulajdonjogokról és a szellemi tulajdon védelmére rendelkezésre álló végrehajtási intézkedésekről.


Ülésterv:
9:00 -9:10 - Az ICBUILD bevezetője


Előadó - Vladimir Gumilar úr, SGG


9:10 -9:30 - Piaci lehetőségek és üzleti tevékenység Indiában.


Előadó - Ankita Tyagi asszony.


9:30 -9:55 - Szellemi tulajdonjogok védelme Indiában.


Előadó - Girish Somawarpet Nagaraj úr.


9:55 - 10:00 - KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK.


A regisztráció ingyenes, a rendezvény online zajlik.


A kkv-knak itt kell regisztrálniuk:


https://app.livestorm.co/india-ip-sme-helpdesk/doing-business-in-construction-sector-and-intellectual-property-protection-in-india


A hír itt elérhető: