Mi az ACETECH 2023: Az ACETECH Ázsia vezető építészeti, építőanyag-, művészeti és formatervezési szakvására, a harmadik a maga nemében a világon. Egyedülálló fórumunk nemcsak kiállítási lehetőséget kínál, hanem lehetőséget arra is, hogy maradandó benyomást tegyen az építészeti ipar döntéshozóira.


Az Interior Today tervezői exkluzív kiállítási standokat terveznek, amelyeket az iparági szabályok, előírások és a szabványos technológia szerint építenek tovább. Kiállítási szakértők és elkötelezett projektmenedzserek biztosítják, hogy az ügyfeleknek éjjel-nappal végponttól végpontig tartó kiállítási megoldásokat kínáljonak.


Az Interior Today kiállítási standokat készített Németországban, Dubaiban, Franciaországban, Lengyelországban, Hollandiában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Arab Emírségekben, Olaszországban és Spanyolországban.


A kiállítás 2023. december 14-17. között kerül megrendezésre Újdelhiben, Indiában. A kiállítás vendégeket és kiállítókat egyaránt meghív, hogy részt vegyenek és közvetlen, személyes kommunikációba bocsátkozzanak a legújabb piaci innovációkról és az adott iparágak jövedelmező üzleti lehetőségeiről.


Időpont: 2023. december 14-17.


Helyszín: Pragati Maidan, Újdelhi, India


https://interiortoday.in/acetech-delhi-2023-india-exhibition-booth-designer-and-builder-interior-today/