Hét sikeres évet követően az ACI örömmel jelenti be a 8. Future of Biogas Europe 2023 csúcstalálkozót, amelyre 2023. november 22-én és 23-án kerül sor Amszterdamban, Hollandiában.


A 2050-re a nettó nulla kibocsátás elérése érdekében végrehajtott szakpolitikák és célkitűzések miatt a biogáz és az alternatív üzemanyagok iránti kereslet minden eddiginél nagyobb. Az iparággal szemben támasztott igény, hogy az időkerethez képest növekedjen és fejlődjön, rávilágít a kihívásokra, amelyekkel szembe kell nézni.


A konferencia előadásain szó lesz a jelenleg érvényben lévő szakpolitikákról és szabályozásokról, a közlekedési ágazatban, beleértve a tengeri ágazatot is, a földrajzi szempontokról, a biogázban rejlő jövőbeli lehetőségekről, az orosz gáztól való függetlenséghez vezető útról és még sok másról.


A kétnapos rendezvényen a teljes értéklánc felsővezetői és szakértői találkoznak, és fórumot biztosítanak a szerves anyagok anaerob lebontása és a biogáz formájában történő megújuló energiatermelés területén tevékenykedő valamennyi fél számára.


További információkért kattintson a linkre:


ACI | The Future of Biogas Europe Summit 2023 - ACI (wplgroup.com)